Mar 14, 2011, 11:32 AM

Сватба 

  Poetry » Love
1771 1 10

 

СВАТБА

 

                                     (посветено)

 

Струи светлината на сватбени бал.

Искрици блестят в полилей от кристал.

Шептят акварели в пастелно екрю.

Костюми и рокли – от модно ревю.

 

С палитра от всичките земни сезони

лъчи Никоела със светли фотони.

Искрящо „шампанско”, пурпурна роза,

блестяща от щастие – бяла хипноза.

 

В очите ú радост и слънце в лицето.

И мислите светли! Разтварят сърцето.

Тук Волната птица в душата гнезди.

Любов! Светлина от звезди.

 

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??