21 nov 2008, 18:23

... сватбен ден 

  Poesía » De amor
478 0 1

В моя сватбен ден

пак не си до мен.

Облечена във рокля бяла,

сияя аз от красотата, цяла.

Ала в душата ми е пустота и настъпила тъга.

Обричам се на друг -

по-добър съпруг.

Зная, че не е така,

ала нямам избор аз сега

и искам да го променя.

Той ми върна радостта

и промени ме на мига.

Кара ме да съм щастлива

и да бъда истински красива.

Зная, аз ще те забравя

и живота си ще пооправя.

Ще трябва време за това,

но сега съм силна повече отвсякога!!!

© Слънце слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Слънце, ако наистина ти се е случило това - повярвай ми - не можеш да замениш една любов с друга.
Propuestas
: ??:??