В моя сватбен ден
пак не си до мен.
Облечена във рокля бяла,
сияя аз от красотата, цяла.
Ала в душата ми е пустота и настъпила тъга.
Обричам се на друг -
по-добър съпруг.
Зная, че не е така,
ала нямам избор аз сега
и искам да го променя.
Той ми върна радостта
и промени ме на мига.
Кара ме да съм щастлива
и да бъда истински красива.
Зная, аз ще те забравя
и живота си ще пооправя.
Ще трябва време за това,
но сега съм силна повече отвсякога!!!
© Слънце слънце All rights reserved.