1 abr 2009, 11:34

Свежен 

  Poesía » De amor
701 0 0

Чудни са приказни сенки,

по пътя наспрели!

Ярко искрят в нощта!

Животът сърцето в прах го превърна,

блестящ сред нощна мъгла.

 

И птиците денем ще литнат,

без мор в техни крила,

листя ще с полъх танцуват,

заиграва след тях и света.

 

Но ти застани до мене,

по дългия път ме води!

Че от бури в гръдта ми

цяла ми плът ме боли -

красота по лице ти рисува,

а небе я от тебе ревнува

и недостойни са да те гледат мойте очи.

Затуй към теб ме с ръка поведи!

 

© Гергана Данаилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??