15 may 2008, 12:44

Свенливо... 

  Poesía » Erótica
987 0 23
... усмихни ми се тихо...
нека Тя да не знае
... ще те стигна с очите си
Той ще гледа встрани
... разсъбличай пространството
Тя ще стиска ръката ти
... ще оближа секундите
Той до мен ще мълчи
... жадно с поглед разкъсвай
Тя ще вдига наздравица
... две ревниви презрамки
Пура Той ще гаси.
... и надолу по хълбока
Тя ще пие до дъно
... ще последваш одеждата
Той ще мига с очи
... с дъх разлей ме по чашата
Тя се смее със другите
... разпилей ме по устните
Той не знае, мълчи!

Тя е вече пияна
... изрисувай ме мислено
Той се прави на готин
... после ме оближи
Тя ме гледа учудено
... запуши ми устата
той дори не усеща
... после ме утеши

ще те драскам с очите си...
отдалеч и за малко...
-------------
не, недей ме поглежда,
само се усмихни...

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??