22 feb 2011, 21:54

Свещ-генерал 

  Poesía » Filosófica
444 0 0

Ако щастието и мъката са сестри,

ако с едното заплащаш за другото -

то бедняк е този, който истински не е обичал

и в огъня за нея той  не е горял!

Ние сме тези почетени от Бог -

все едно си станал свещ-генерал!

© Есфир Асфар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??