Feb 22, 2011, 9:54 PM

Свещ-генерал 

  Poetry » Phylosophy
445 0 0

Ако щастието и мъката са сестри,

ако с едното заплащаш за другото -

то бедняк е този, който истински не е обичал

и в огъня за нея той  не е горял!

Ние сме тези почетени от Бог -

все едно си станал свещ-генерал!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??