15 nov 2018, 14:55

Свещица съм 

  Poesía » Otra
436 7 11

Едничка свещ догаря във душата ми,

не огън буен, нито клада зрелищна.

Тих пламък, крехка светлина във мрака ми

отвътре – моя си е и е прелестна.

 

Тя лесно може да изгасне, вятъра

докосне ли я с веещи ръце.

Една свещичка съм, а генератора

е силата на моето сърце!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??