12 jul 2009, 20:28

Свещник 

  Poesía
379 0 1

          СВЕЩНИК

 

От бялозърнест мрамор –

греят хиляди кристали.

Изваях свещник в храма,

някой свещи да запали.

 

 

Пътища разделят се на прага –

после събират се на кръст.

В храма днес цветя полагам,

стиснал шепа родна пръст...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??