Свети Валентин
На този ден, като
се моли за любов -
не се отказва.
Днес, който търси обич,
ще я има.
Жива.
Враждебни светове
пресичам, и
неистово
ги мразя,
но днес - бъди
добра -
и ми стани
за миг
любима.
© Лъчезар Захариев Todos los derechos reservados
Гирлянд безкраен от такива мигове ти пожелавам!!!
Поздрави!!!