16.02.2009 г., 1:14 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
731 0 3

Свети Валентин

 

На този ден, като

               се моли за любов -

не се отказва.

Днес, който търси обич,

ще я има.

                               Жива.

Враждебни светове

            пресичам,  и

неистово

                           ги мразя,

но днес - бъди

                              добра -

                 и ми стани

за миг

                           любима.

© Лъчезар Захариев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??