12 abr 2011, 14:44

Светла, весела следа 

  Poesía » De amor
1139 0 15

Светла, весела следа

твоят смях остави.

Как да се спася сега,

как да те забравя?

Болест зла ме сполетя -

спомени-чернилки

и си дразня болестта

със горчиви билки.

Нова обич, нечий смях -

не, не те познават...

С теб ще си отида аз,

мъка-незабрава.

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??