12.04.2011 г., 14:44 ч.

Светла, весела следа 

  Поезия » Любовна
1102 0 15

Светла, весела следа

твоят смях остави.

Как да се спася сега,

как да те забравя?

Болест зла ме сполетя -

спомени-чернилки

и си дразня болестта

със горчиви билки.

Нова обич, нечий смях -

не, не те познават...

С теб ще си отида аз,

мъка-незабрава.

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??