16 ene 2008, 9:34

Светлеене 

  Poesía » Otra
655 0 2

Светлеене

 

Целуна слънцето крилете ми

с внезапен жест;

аз станах светла,

светла като утрото.

Попитах 

мога ли да тръгна,

недочакала сбогуване.

 

Понесох се.

Приеха ме просторите.

 

Сега съм само

миг във времето,

сърце от облаци,

криле,

целунати от слънцето.

 

Разпилявам се във изгрева.

Светлея.

© Мишелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??