8 ene 2013, 23:47

Светли струни 

  Poesía » De amor
670 0 3

Звънват светлите струни

на лиричното време –

и ветрец сладкодумен

яхва огнено стреме!

 

Да препусне на воля,

да догони мечтата –

грабнал думите в полет,

с тях припламнал в душата!

 

През отвори небесни

ясно слънце занича –

лъч надежда да блесне...

да съм с теб... да обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??