Светлината се вижда вътре в хората,
показали ти пътя за изграждане на нюх
за припознаване на себе си в общество
основано на пълно отричане на класовите различия
водещи до робство и слугуване
на било то Политсвине, било то алчни Господари,
било то Божествени сигнатури – изверги
принуждаващи те да участваш в съвременната Финансова война
със своите побратими, които са ти най-мили и са твоя кръв.
© shinnok Todos los derechos reservados