9.08.2018 г., 16:20 ч.  

Светлината 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
585 0 1

Светлината се вижда вътре в хората,

показали ти пътя за изграждане на нюх

за припознаване на себе си в общество 

основано на пълно отричане на класовите различия

водещи до робство и слугуване

на било то Политсвине, било то алчни Господари,

било то Божествени сигнатури – изверги

принуждаващи те да участваш в съвременната Финансова война

със своите побратими, които са ти най-мили и са твоя кръв.

© shinnok Всички права запазени

2015г

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благословен си, че си видял такава светлина. Мнозина дори не подозират, че я има.Поздрави!
Предложения
: ??:??