31 oct 2010, 23:36

Светове 

  Poesía » Otra
481 0 0

Изправете се!

Защо прекланяте глави ?

Не виждате ли какво зад маските се крие?

Никога вече Ден след ден...

Отвориха се очите ми за мрака в душите ви.

Изправете се!

Никога вече.

Ангелите плачат,

разполагахте с живота ни, но сеехте смърт,

какво пожънахте?

Вярвах в думите, не прозирах зад тях.

Никога вече.

Изправете се!

Не се поддаваите на страха,

мракът не ще устои пред мощта ви,

спрете стрелките на времето кърваво.

ОСВОБОДЕТЕ СЕ!

© Карлос Димостракиос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??