Изправете се!
Защо прекланяте глави ?
Не виждате ли какво зад маските се крие?
Никога вече Ден след ден...
Отвориха се очите ми за мрака в душите ви.
Изправете се!
Никога вече.
Ангелите плачат,
разполагахте с живота ни, но сеехте смърт,
какво пожънахте?
Вярвах в думите, не прозирах зад тях.
Никога вече.
Изправете се!
Не се поддаваите на страха,
мракът не ще устои пред мощта ви,
спрете стрелките на времето кърваво.
ОСВОБОДЕТЕ СЕ!
© Карлос Димостракиос All rights reserved.