27 nov 2006, 15:25

светулци 

  Poesía
598 0 6



светулци

около кандило

свещ

или прожектор

мъртва топлина

студена светлина

в очите

светулка мъждука

осветява

себе си самата

светлината й

за друго не достига

но ореола

който създава около себе си

заслужава

защото я прави

светица



ЧАР.....27.11.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??