6 ene 2009, 12:59

Светулка 

  Poesía
610 0 6

СВЕТУЛКА

 

 

Светулка в шепите ми свети.

Навярно хванал съм звезда?

Блестят сълзите ми конфети -

в очите  напуснати гнезда.

 

 

Свети, Светулчице, малка -

със огън тъжен и студен.

Лъчи заплиташ със совалка.

 

… Излитай! Не оставай в плен!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??