Ден-ят умори се той да свети
и повика своята жена Нощ-та.
Тя обичаше го много, веднага долетя
със искри могъщи в реалността заспа.
И повтаряше се всяко календарно лято,
светът навлизаше в уличната тъмнина.
Светулка казваше се тяхната игра
с 12 имена и 4 красиви прякора.
© Поет Todos los derechos reservados
Коментарите ви са обективни,а оценките не?!