2 jun 2009, 19:30

Светулки 

  Poesía » Versos blancos
735 0 7

 

 

 

светлинки

мъждиви

проблясват понякога

в тъмното

предизвикват усещане

отмала и горест

неочаквана жар

сред безкрая

 

 

пламъчета

като тихи отливи

и нежни приливи едва

прокадват се

наяве във живота

а после губят се

дали не е игра

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??