26 ene 2011, 16:24

Светулки 

  Poesía » Otra
494 0 2

Когато слънцето умира,

когато небето премине

през нощната багра на синьото,

тогава светулки целуват

                               цветята.

Когато луната премижва

                             сънливо,

когато за първи път

                           от теб си отидох,

светулките нежно трептяха...

                           в цветята.

Те, нощни предвесници

                        на светлината,

еднички посрещаха топлото утро...

тогава, когато

за първи път от теб си отидох.

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??