14 jul 2008, 8:36

Светът ми 

  Poesía » Otra
1228 0 31
Светът ми е наситен - като фон
и всеки ден нюансите са други.
Животът ми е жив хамелеон -
със екзотична болка от заблуди.


Светът ми е богат, но е и малък,
подобно нешлифован диамант.
Понякога изглежда като камък.
За шепата ми - винаги голям.


Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.

© Елица Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??