18 may 2010, 10:16

Свикни с вкуса на своята сълза! 

  Poesía » De amor
635 0 10

Ще ти платя за болката…
Затуй, че всичко ми отне…
Но искам във замяна застраховката
за кървавите ми от просби колене!

Ще ти платя за нищото…
То бе с години моят свят…
Не съм слуга на пищното!
Ти нямаш плюсове, защото си богат!

Не ме оприличавай с нея…
Не ти изневерих дори веднъж!
Не съм била крайпътна фея,
готова да се отдаде на всеки мъж!

Била красива с новата прическа?!
А била ли е някога жена???
Дали я гледаше любовно днеска,
или в ума си друга пожела?

От кой е питието?! Не, не питай…
Изпий на екс от чашата дъжда!
Когато после изтрезнееш, се опитай
да свикнеш със вкуса на своята сълза!

Защото всеки, мили, някога е губещ -
в живота няма вечно победил…
Дали си мразещ, или любещ,
все някой нещичко от теб е свил!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??