18 ene 2019, 14:03

Свирач на листо 

  Poesía » Filosófica
234 0 0

Не искам

на земята да съм сноп

и класовете ми да гният тук.

 

Не мога 

да ѝ кажа: земьо, стоп!

Не съм землянин, а съм вече друг.

 

Не нося

тайно болките във лоб

и не е сухо моето гнездо.

 

Аз искам

облакът да ми е гроб

и с вятъра да свиря на листо.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??