31 oct 2010, 2:13

Свобода 

  Poesía » De amor
746 0 1

Разумът отдавна в мен крещи

"Край! Стига вече, престани!".

А сърцето ми предателски тупти

всеки път, щом до теб се доближи.

Една сълза във мен пулсира,

да ме освободи от теб напира,

но не позволявам аз това -

теб избрах за моя свобода!

© Дарина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Волята на разума не представлялва нищо пред тази на сърцето!
    Много хубав стих!
Propuestas
: ??:??