31.10.2010 г., 2:13 ч.

Свобода 

  Поезия » Любовна
653 0 1

Разумът отдавна в мен крещи

"Край! Стига вече, престани!".

А сърцето ми предателски тупти

всеки път, щом до теб се доближи.

Една сълза във мен пулсира,

да ме освободи от теб напира,

но не позволявам аз това -

теб избрах за моя свобода!

© Дарина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Волята на разума не представлялва нищо пред тази на сърцето!
    Много хубав стих!
Предложения
: ??:??