11 sept 2012, 23:16

Свобода 

  Poesía
468 0 0

 


Свободата искам да съм аз!

Искам да живея!

Да се рея като волна птица из небето.

 Да преплувам океани и морета, като малка златна рибка.
 Да мога да кажа това, което желая,
 да мога да чувствам това, за което
 мечтая.
Свободата искам да съм аз...

© Деси Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??