11 сент. 2012 г., 23:16

Свобода 

  Поэзия
466 0 0

 


Свободата искам да съм аз!

Искам да живея!

Да се рея като волна птица из небето.

 Да преплувам океани и морета, като малка златна рибка.
 Да мога да кажа това, което желая,
 да мога да чувствам това, за което
 мечтая.
Свободата искам да съм аз...

© Деси Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??