19 jun 2024, 11:01

Свободата замина на луната 

  Poesía
160 2 3

Парламента, парламента

почва да върти процента

все на сладки далавери

в тайни, непрогледни сфери.

 

Кой ще мисли за народа,

да робува е свободен,

да го скубят доброволно,

после да скимти доволно.

 

А къде е свободата,

тя замина на луната,

но остана робство прясно

да живее безопасно.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??