Парламента, парламента
почва да върти процента
все на сладки далавери
в тайни, непрогледни сфери.
Кой ще мисли за народа,
да робува е свободен,
да го скубят доброволно,
после да скимти доволно.
А къде е свободата,
тя замина на луната,
но остана робство прясно
да живее безопасно.
© Милена Френкева Все права защищены
ще ни прилуняват силите на нерадостен земен грях!