20 sept 2013, 20:59

Свободен ден 

  Poesía » Filosófica
461 0 1

В забързаното време на деня,
 Човекът тъй нищожен... 
Върви без мисъл ни една
По плана си наложен...


В забавеното време на нощта
Той чувства се така спокоен
Но в миг изчезва тази свобода...
Отново следва план съдбовен...


И ден след ден минава все така,
без ни един останал спомен... 
И щом достигната е ТЯ - целта,
Кажи, защо е недоволен...?!

 

 

 

© Жасмина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??