20.09.2013 г., 20:59 ч.

Свободен ден 

  Поезия » Философска
459 0 1

В забързаното време на деня,
 Човекът тъй нищожен... 
Върви без мисъл ни една
По плана си наложен...


В забавеното време на нощта
Той чувства се така спокоен
Но в миг изчезва тази свобода...
Отново следва план съдбовен...


И ден след ден минава все така,
без ни един останал спомен... 
И щом достигната е ТЯ - целта,
Кажи, защо е недоволен...?!

 

 

 

© Жасмина Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??