21 sept 2008, 11:31

Свободна 

  Poesía » Filosófica
831 0 31

Във сянката на спомените

бях вградена... Вече знам -

ще ги изтръгна с корените.

Свободата ще си дам.

 

Ще спра да нищя миналото -

хоризонти ме зоват.

Навярно, там по виделото

ме очаква светъл път...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??