Sep 21, 2008, 11:31 AM

Свободна 

  Poetry » Phylosophy
832 0 31

Във сянката на спомените

бях вградена... Вече знам -

ще ги изтръгна с корените.

Свободата ще си дам.

 

Ще спра да нищя миналото -

хоризонти ме зоват.

Навярно, там по виделото

ме очаква светъл път...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??