6 oct 2011, 20:59

Свободният дух 

  Poesía » Formas orientales
487 0 1

Забравих усмивките си бели

върху платно  от корабни въжета,

загубих мириса си на жасмин,

окапана в кал от думи.

Продадох дрехите си от цветя,

изхвърлих книгата си за смирение

и тръгнах към морето.

 

 

© Ваня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??