25 dic 2018, 21:56

Свят ден 

  Poesía » De amor
361 0 0
 

Свят ден

На тези дни се случват чудеса

в сърцето ми избликва чувство

и разсипва се в светли небеса.

Бог отредил е любовта да е изкуство.

Обичам те ! И твоето сърце тупти!

Не зная полита ли в простора

или чудото в денят си ти

важното, че и двамата сме хора.

Не са мечтите избуели

от сърцата идва всичко,

че са топли и любовта приели

като тебе красива птичко.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??