Свят ден
На тези дни се случват чудеса
в сърцето ми избликва чувство
и разсипва се в светли небеса.
Бог отредил е любовта да е изкуство.
Обичам те ! И твоето сърце тупти!
Не зная полита ли в простора
или чудото в денят си ти
важното, че и двамата сме хора.
Не са мечтите избуели
от сърцата идва всичко,
че са топли и любовта приели
като тебе красива птичко.
© Йонка Янкова Все права защищены