18 nov 2008, 16:06

Свят несъвършен 

  Poesía
592 0 0
Мечтаеш за това,
което ти не можеш да намериш.
Търсиш в другите това,
което те не притежават.
Несъвършен е този свят!
Несъвършен!
Може би ще спорите с мен?
И може би ще имате право.
Но светът, в който аз живея,
все още е несъвършен.
Несъвършен е
и такъв ще бъде,
ако ние, хората, не го направим
съвършен.
Да го направим
с нашите постъпки,
с нашите дела.

Тогава ще намеря аз това,
което търся,
за което мечтая.
Тогава ще намериш ти това,
което търсиш
и което в другите сега го няма.

© Динка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??