22 dic 2016, 14:28

Свят от вечност 

  Poesía » De amor, Civil
391 1 4

Нали ще те докосна чрез дъха,
когато дойдеш и в съня ми вечер.
Тогава теб ще милвам с любовта,
с най-сладката и огнената нежност.

 

Пък ти ще ме погалиш със сърце –

да вдишам в миг от твоята безкрайност.
И тъй ще свети моето лице,
защото в сън от обич ще ме палиш.

 

Нали ще те докосна чрез дъха,
когато дойдеш и в съня ми вечер.
Тогава теб ще милвам пред света,
който в мен ще сътвориш от вечност!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??