Понякога осъмвам до зори,
в главата ми какво ли не,
изгубени години, цел, мечти
безвъзвратно отлетели.
И връщам се назад,
най-ярко виждам оня свят
с цветове седемцветни,
с мириз на трева
и море до колене!
Свят!
© Румяна Щерева Todos los derechos reservados