17.11.2020 г., 22:42 ч.

Свят с най-ярък цвят 

  Поезия
353 1 1

Понякога осъмвам до зори,

в главата ми какво ли не,

изгубени години, цел, мечти

безвъзвратно отлетели.

 

И връщам се назад,

най-ярко виждам оня свят

с цветове седемцветни,

с мириз на трева

и море до колене!

Свят!

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като при закона на Херман Ебингхаус! Много точно си го онагледила поетично, Руми. Поздравление!
Предложения
: ??:??