Светът около мен ако се срине
Тогава друг ще изградя
В мене няма да загине
С вдигната глава вървя
Бог ще моля на колене
Свят по-щастлив да ми даде
И ако някой иска с мене
Да тръгне...
Без душата си да продаде
Доброто ако ни подмине
Ще дойде още по-добро
Нищо няма да погине
Дори да сме заплетено кълбо
Даже да сме смешни
Пред себе си да сме безгрешни
В света наш по-малко да боли
Свят не от пясъци граден
Нощ и ден с любов реден
Свят истински свещен
Свят за теб и мен
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados