20 nov 2012, 19:56

Сякаш 

  Poesía » De amor
626 0 1

Сякаш огънят в твойта душа
бе запалил мечти във ума ми
и изгаряйки всичко в нощта,
се опитваше в плен да го хване...

 

... за да може без думи и страх
да политне с искрите им парещи
и достигнал до звездния грях,
да се слее с очите изгарящи...

 

...

 

Сякаш мракът се бе разпилял
върху всички самотни клепачи
и в съня им - за миг натежал...
... бе започнал от ярост да плаче...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Сякаш мракът се бе разпилял
    върху всички самотни клепачи
    и в съня им - за миг натежал...
    ... бе започнал от ярост да плаче..."

    Емоция, която може да се почувства.
Propuestas
: ??:??