16 may 2007, 19:30

Сякаш за последен път е лято 

  Poesía
490 0 4

                        
                                            Сякаш за последен път е лято,
                                            сякаш за последно срещам любовта,
                                            днес заедно с отлитащото лято
                                            пристига тъжно есента.

                                            Дали отново ще усетя
                                            прилива на морските вълни
                                            и в унеса на лятото горещо,
                                            ще вкуся ли страстта в зори!?

                                            Ще чуя ли любовни думи,

                                            прошепнати на кея вечерта?
                                            Ще помня ли завинаги в ума си
                                            лятото, морето, любовта...? 

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??