21 abr 2008, 16:46

Сянка  

  Poesía » De amor
847 0 12
Усещам дъха ти
като пролетен свеж аромат.
Небето проклинам,
затуй, че размина ни времето.
С ръце заковани
в друг от мечтите ти свят,
затварям очи
и преглъщам съдбата студена.
Не поглеждам
към теб коленичил молитвено.
В този твой ден
аз съм сянка от слънчево минало.
Не вярвам в илюзии -
роден съм с рога... и копита.

От гордост изгарям
и прегръщам деня си проклет,
като скитник.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??