9 dic 2006, 21:15

"Сянка II" 

  Poesía
496 0 0

Все още ли си влюбен във нея
Има ли искри между вас
Какво ще кажеш за мене
Нали бях единствена аз

Нали мислеше само за мене
Нали беше влюбен във мен
Дали съм загуба на време
Или съм огън в ден студен

09.11.2005
На Десислав

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??