9.12.2006 г., 21:15 ч.

"Сянка II" 

  Поезия
495 0 0

Все още ли си влюбен във нея
Има ли искри между вас
Какво ще кажеш за мене
Нали бях единствена аз

Нали мислеше само за мене
Нали беше влюбен във мен
Дали съм загуба на време
Или съм огън в ден студен

09.11.2005
На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??